dinsdag 3 oktober 2006

Van de kaart

Het heeft even geduurd, maar ik sta weer op de kaart. Roept wel allerlei vragen op, als ik ze zo naast elkaar zie liggen. Ben ik mijn ingenieurschap ontgroeid? Bellen er echt meer Stoas-klanten uit het buitenland? Waarom is het nieuwe kaartje een stuk groter? Zijn dat echt drie korenaren daar boven dat Boeren-Business-park? En wat lopen die drie daar aan de linkerkant te wapperen?







(klik voor vergroting)

4 opmerkingen:

  1. Anoniem4/10/06

    Ja, luister..., die nieuwe cirquest kaartjes zijn niet helemaal wat je van een kaarje zou verwachten... Maar die Stoas kaartjes die mogen er ook NIET zijn. Sorry hoor, maar daar mag ook wel een creatieve geest zijn visie over heen laten gaan. Hé wacht, E! is toch zo handig met compjoeters?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem4/10/06

    Waarom stoppen ze die friemels links niet in het logo? Stap 1 op weg naar een hipper imago :)

    En oei, wat is dat oude CQ logo toch.. stoffig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ben ik toch een hopeloze melancholicus. Dat ik nog zo hang aan het oude vertrouwde Cirquest-logo. Ik heb niet echt aan de nieuwe rode 'huisstijl' kunnen wennen, en zeker niet aan de nieuwe gevouwen visitekaartjes. Veel te schreeuwerig. Sterker nog: ik moet bekennen dat ik er zelfs letterlijk niet één heb uitgedeeld...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem8/10/06

    Mee eens, zo'n kaartje straalt wel een bepaalde patserigheid uit. Ik deel ze regelmatig uit (wat moet ik er anders mee? ze zijn te klein om als onderzetter te gebruiken)..

    BeantwoordenVerwijderen