donderdag 11 januari 2007

Lunch!

Mijn Messenger staat, als-ie al aanstaat, op de status 'lunchpauze'. Het is een soort grap uit de jaren dat ik bij Cirquest nooit de tijd had (nam natuurlijk) om te lunchen. Drukdrukdruk doorklikken, en pas halverwege de middag nog even wat gaan snaaien. Het lag aan mij, en niet aan het heelijks dat door Albert was bezorgd.

De lunch in Wageningen was heel anders. in de grote kantine was iedereen present voor de soep. Twee grote pannen stonden klaar; elke dag in een andere smaak. Sommigen aten er 'bammetjes van thuis' bij, een paar hadden zelf boodschappen meegenomen, en een aantal bikkels werkten de hele dag op alleen soep. En pas na enen mocht het tweede bakje gelepeld worden :)

Voor lunchpauzes in Utrecht maakt iedereen tijd, en op tijd! Om kwart voor twaalf vertrekken de Bright Alley-collega's likkebaardend naar het Conclusion-hoofdgebouw aan de overkant van de straat. Daar op de bovenste verdieping heeft kok Gerard zich uitgesloofd op een biologisch feestmaal. Broodjes, sappen, fruit, salade en allerlei belegjes zijn er natuurlijk altijd, maar ook dagelijks wat bijzonders. Erwtensoep, warme snacks of pannenkoeken bijvoorbeeld. We kunnen er weer tegenaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten