donderdag 1 maart 2007

Schoolreisje

Deze week mochten we op schoolreisje. Maar we moesten het noemen 'pro-fes-sio-na-li-se-rings-mee-ting'. We gingen naar de Media Experience. Toen kregen we een ring. Binnen was het druk. Het was schoolvakantie. Er waren veel televisies, en touchscreens, beamers, schermen, spellen, speelgoed en kinderen. Ik sloeg ze weg en was even DJ en presentator! Tijdens een les vertelde Annemiek Iking hoe ze het concept afgelopen jaren hadden bedacht, ontworpen en uitgewerkt. Heel erg leuk. Toen moesten we weer naar huis.










Maar in het spervuur waren wel degelijk veel kleine en grote lessen te trekken, zoals oud-collega Marcel al eerder deed. Voor mij waren dat vooral de gidsende 'gastheer' naar keuze en het doe- en deelplezier.

2 opmerkingen:

  1. Anoniem13/3/07

    Ben zelf ook geweest. Wel aardig, maar ook wel bombardement. Ging helemaal uitgeput weg. Jammer dat je niet alles gewoon online kunt zien. Komt dat nog? Weet iemand trouwens hoe je stiekem kunt inloggen bij teleblik?

    Thijs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je per se een specifiek stukje uit de mediahistorie zoekt, dan kun je altijd fysiek naar het gebouw waar ze je helpen en het tonen. Bijvoorbeeld je optreden in Sesamstraat. Kopieren mag echter volgens mij niet.

    BeantwoordenVerwijderen